Obsługa gastronomiczna Akademii Barbórkowej w CSRG
29-11-2017 21:34:36
28 listopada 2017 roku nasza szkoła zorganizowała obsługę gastronomiczną w Centralnej Stacji Ratownictwa Górniczego w Bytomiu z okazji uroczystej Akademii Barbórkowej. Było to ogromne przedsięwzięcie, które wymagało zaangażowania wielu osób. Cały poczęstunek został przygotowany podczas zajęć odbywających się na pracowni zajęć praktycznych oraz technologii gastronomicznej przez uczniów z klas 2C, 3C i 2T2. Natomiast w ramach przedmiotu obsługa konsumenta, uczniowie z klasy 3H przygotowali stoły bankietowe. Wszystko to odbywało się pod czujnych okiem nauczycieli przedmiotów zawodowych. W dniu obsługi naszą szkołę reprezentowały: Paulina Urbańczyk i Klaudia Wujcik z klasy 1T1, Sandra Górska z klasy 2T2, Victoria Wójcik, Vanessa Zarzeczna i Natalia Szyda z klasy 2H oraz Nicole Kałuś i Patrycja Trzęsicka z klasy 4H.
Efekty tej wspólnej pracy można zobaczyć w galerii zdjęć.