Dziedzictwo kulinarne w pracy nauczycieli szkół gastronomicznych
zrealizowało Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego.Niniejsza publikacja powstała dzięki współfinansowaniu ze środków Unii Europejskiej w ramach
Europejskiego Funduszu Społecznego.
Realizator projektu i autorzy dopuszczają możliwość kopiowania oraz rozpowszechniania utworów na następujących zasadach:
Uznanie autorstwa – utwór należy oznaczyć w sposób określony przez twórców i realizatorów.
a) Zezwala się na kopiowanie, dystrybucję, wyświetlanie i użytkowanie publikacji i wszelkich jej pochodnych pod warunkiem informowania społeczeństwa o współfinansowaniu publikacji ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
b) Zezwala się na kopiowanie, dystrybucję, wyświetlanie i użytkowanie publikacji i wszelkich jej pochodnych pod warunkiem umieszczania informacji o twórcach i realizatorze projektu.