Przed nami już VIII edycja Konkursu Kulinarnego dla uczniów szkół o profilu gastronomicznym. Tematem tegorocznego konkursu jest:
"Łosoś i krewetka w towarzystwie dodatków z kuchni polskiej".
Każdy uczestnik ma za zadanie stworzyć recepturę dania z wykorzystaniem filetu z łososia, surowych krewetek , dowolnego rodzaju wędzonki, kapusty oraz jabłek i wysłać ją wraz z dołączonym zdjęciem potrawy na adres e-mail: elzbieta.gizinska@unilever.com lub ufs.poland@unilever.com. Chęć udziału w konkursie należy zgłosić u M. Muzyki lub u nauczyciela uczącego technologii najpóźniej do dnia 14.12.2011. Na zwycięzców czeka motorower Junak oraz udział w finale konkursu dla profesjonalistów "Primerba Cup 2012" a także komplet profesjonalnych noży i urządzeń gastronomicznych i tytuł Młodego Kreatora Sztuki Kulinarnej 2011.
Ostateczny termin zgłaszania się uczestników mija 15 grudnia2011r.
I Ty masz szansę!
Wszelkie informacje oraz szczegółowy regulamin konkursu znajduje się na stronie internetowej: www.unileverfoodsolutions.pl
Serdecznie zapraszamy do udziału w konkursie!