Nazywam się Kamil Spyra oraz uczęszczam do ZSGH Bytom na kierunek Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kierowałem się na ten kierunek swoją pasją do gotowania i jedzenia różnych potraw. Chodzę do tej szkoły już drugi rok więc zacząłem zajęcia praktyczne oraz technologiczne, gdzie mogę spełniać rzeczy związane z moją pasją. Poza godzinami szkolnymi zajmuje się rzeczami związanymi z informatyką oraz językami. Moim marzeniem jest w przyszłości odwiedzić każdy zakątek świata co wiąże się ze zbieraniem doświadczenia i poszerzaniem wiedzy kulinarnej. Moim największym hobby jest eksperymentowanie z jedzeniem i dodawanie do potraw czegoś nieschematycznego. Uwielbiam poznawać nowych ludzi, którzy darzą gotowanie podobnym zainteresowaniem co ja dzięki czemu zachodzi ogromna wymiana spostrzeżeń, wiedzy czy też współpraca w tworzeniu nieszablonowych potraw wychodzących poza utarte schematy. Cechuję się punktualnością, systematycznością oraz tym, że łatwo się nie poddaję i zawsze dążę do wymierzonego przeze mnie celu. Następną rzeczą, którą się cechuję jest moje szybkie spostrzeżenie zaistniałych problemów by następnie rozwiązać każde z nich bez chwili zawahania. Jestem gotów do stawienia czoła każdej rzeczy, która stanie na mojej drodze do spełnienia marzeń.
Dołączyłem do tego projektu, aby postawić następny krok do spełnienia marzenia oraz by podwyższać moje umiejętności posługiwania się językiem angielskim. Jest to świetna okazja dla mnie, aby zgłębiać wiedzę na temat już następnego kraju jakim jest Republika Malty.