Nazywam się Marysia Grzyb. Mam 17 lat i obecnie chodzę do drugiej klasy technikum w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
Myślę, że wybrałam dobry kierunek, ponieważ nauczyłam się już wiele interesujących zagadnień, które mnie fascynują jak sporządzanie
potraw czy nauka o żywieniu człowieka.
Jestem osobą, która nie boi się podjąć rożnego rodzaju wyzwań, ponieważ aby przekonać się czy jestem pewna swojego zawodu pracowałam
jako kelnerka, dzięki czemu mogłam sprawdzić, jak działa zakład gastronomiczny i nie tylko. Przede wszystkim jestem osobą, która
wykorzystuje każdą szanse na rozwijanie swych umiejętności i stara dożyć do wyznaczonych przez siebie celów.
Po szkole często podejmuję aktywność fizyczną by zyskać determinację, ale również sprawność fizyczną, która jest konieczna
w kuchni.
Gdy mam wolną chwilę staram się ją wykorzystać przy gotowaniu różnych dań pochodzących z różnych zakątków świata jak np. makarony
z Włoch czy różne ciasta francuskie jak się można domyśleć z Francji, bo zdaje sobie sprawę, że przez wielokrotne powtarzanie
i podjęcie prób gotowania przybliża mnie do perfekcji w gastronomi. Myślę, że jestem zaangażowana w tym co robię i zawsze
daje z siebie 100%