Obsługa gastronomiczna na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach
02-10-2016 19:39:25
W dniach 26-27 września 2016 roku przygotowana została obsługa gastronomiczna na Konferencję Naukową "BUDOWANIE ŁAŃCUCHÓW DOSTAW JUTRA", która odbywała się na Uniwersytecie Ekonomicznym w Katowicach. Przez kilka dni uczniowie naszej szkoły podczas zajęć odbywających się na pracowni zajęć praktycznych oraz pracowni gastronomicznej pod czujnym okiem nauczycieli przygotowywali cały poczęstunek. Różnego rodzaju ciasta, przekąski, sałatki itp. podawane były uczestnikom konferencji podczas przerw kawowych i lunchu w formie ciepłego bufetu. Kamila Migdalska, Nicole Kałuś, Klaudia Schindler, Katarzyna Nega z klasy 3H, Katarzyna Pieniążek, Katarzyna Lazaj z klasy 4UH, Sabina Rendhin, Sandra Mikołajczyk i Piotr Fornalczyk z klasy 4LH dziękuję Wam za dwudniową wytrwałość od rana do późnego popołudnia i godne reprezentowanie szkoły. Zapraszam do zobaczenia galerii zdjęć, w której można zobaczyć wszystkie etapy od przygotowania potraw do sprzątania po obsłudze.