Zapraszam do obejrzenia galerii zdjęć z warsztatów japońskich, w których brało udział 110 osób z naszej szkoły. W restauracji AIKA wszyscy uczniowie zapoznali się z tajnikami przygotowania sushi, nauką jedzenia pałeczkami -co czasem było bardzo śmieszne ;)).
Dwie grupy zwiedziły pod kątem zawodowym Hotel Radisson przy Starym Mieście. Poznaliśmy różnice w wyposażeniu różnych standardów oferowanych pokoi, wyposażenie kuchni i sposoby organizacji pracy na kuchni. Szef kuchni wprowadził uczniów w świat wysokich standardów w zawodzie i przekonał ich, że wysokie zarobki za dobrą pracę są w zasięgu każdego.
Dziękuję opiekunom B. Ochmańczyk, M. Muzyce, D. Pajestce, D. Mączce, R. Majdzie,S. Przywara za wsparcie i pomoc w organizacji, a uczniom za super zachowanie i miło spędzony czas.
Zapraszamy uczestników warsztatów do udziału w konkursie na najlepsze sushi przygotowane w ZSGH, który odbędzie się 20 listopada, a prace będzie oceniał sam szef AIKA SUSHI RESTAURANT.